AJANKOHTAISTA

Uutisia ja blogikirjoituksia
 

Emman tarina - raskain, rakkain ja onnellisin selviytymistarina. Tämä on tosikertomus elämääni eniten vaikuttaneesta tapahtumasta.

Ulkomaalaistaustaisten rikokset erityisesti naisia ja lapsia vastaan ovat tulleet esiin viime viikkojen aikana. Turvapaikanhakijoissa on todellisia apua tarvitsevia ihmisiä. Joukossa on kuitenkin myös niitä, joilla on rikolliset tarkoitusperät ja Suomalaisten avuntarjoajien häikäilemätön hyväksikäyttö.

FB-sivu avattu

08.01.2019

Aki Virtaniemen poliitikko-sivu on avattu Facebookiin. Sivun löydät tämän linkin takaa. Käy liittymässä seuraajaksi ja kutsu tuttavasi mukaan!

Aki Virtaniemi on 48-vuotias sijoittaja, metsänomistaja ja hallitusammattilainen. Puurakentamisen edelläkävijä CLT Plant Oy:n hallituksen puheenjohtaja Aki Virtaniemi on myös kunnanhallituksen ja maakuntavaltuuston jäsen.

Puurakentamisen edelläkävijä CLT Plant Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja sijoittaja Aki Virtaniemi vierailee viikoittain tehtaalla valvomassa tuotantoa. Virtaniemi esittelee modernin massiivipuurakentamisen uusia tuulia mielellään.

Luhankalainen Aki Virtaniemi on ehdokkaana kevään 2019 eduskuntavaaleissa Kokoomuksen listalla. Olemme avanneet tänään kampanjasivuston luonnosversion. Sivustoa päivitetään parhaillaan.