Aki Virtaniemi ehdolla eduskuntaan

Aki Virtaniemi on 48-vuotias sijoittaja, metsänomistaja ja hallitusammattilainen. Puurakentamisen edelläkävijä CLT Plant Oy:n hallituksen puheenjohtaja Aki Virtaniemi on myös kunnanhallituksen ja maakuntavaltuuston jäsen.

- Teemojani ovat talous, ilmastonmuutos ja suomalainen kestävän kehityksen rakentaminen, Virtaniemi tiivistää. - Nousukaudella hyvin vauhtiin saadut rattaat tulee pitää myös matalasuhdanteen aikana pyörimässä. Ihmisten, yritysten, kuntien ja valtion olisi huomioitava kulutuskäyttäytymisessään kotimaisten palveluiden ja tuotteiden hyödyntäminen. Yhteispelillä se sujuu, jos kaikilla on sama päämäärä, viedä Suomea eteenpäin.

- Olen iloinen, että Joutsan seutukunnalta saimme ehdokkaan, jolla on aidosti kompetenssia vaativiin luottamustehtäviin. Akin suurimpana vahvuutena pidän vaikuttavaa taustaa ja aikaansaannoksia yrityselämässä. Toisaalta hän ymmärtää maaseudun vahvuudet, mutta myös realiteetit. Voisin kuvailla leikkisästi, että Aki edustaa modernia porvaristoa. Hän ymmärtää mm. ympäristöasioihin liittyvät vastuullisuuskysymykset sekä ylipäätään käynnissä olevat maailmanlaajuiset muutosvoimat, jotka pitää valjastaa Suomen mahdollisuuksiksi. Juuri Akin tapaista ehdokasta Kokoomus on kaivannut, alleviivaa Joutsan kunnanhallituksen puheenjohtaja Jukka Huikko.

- Virtaniemen pitkä ura sijoittajana tuo keskusteluihin tarpeellista talousjärkeä. Kokoomuksella on ehdokas, joka pystyy vastaamaan tämän päivän ilmastonmuutoskeskusteluun ja tuomaan teoillaan konkreettista apua sisäilmaongelmiin, piirin toiminnanjohtaja Eeva-Kaisa Rouhiainen koostaa.